• Sa Rectoria Vella
Inicio >> Node >> La peregrina, Isabel San Sebastián

La peregrina, Isabel San Sebastián

Gènere: Novel·la històrica

Sinopsi: Any 827. A la seva petita cort guerrera, Alfonso II el Cast, rei d'Astúries i aliat de Carlemany, rep una extraordinària notícia: en un bosc proper a Iria Flavia, allà on acaba el món, han aparegut les restes de l'apòstol Santiago. És possible tal prodigi? El rei decideix acudir al lloc, a fi d'aclarir el misteri.

En la comitiva marxen nobles embullats en intrigues, fers soldats, captius sarraïns, monges guardianes de tèrbols secrets... un fidel reflex d'aquest temps turbulent, l'epicentre del qual és un rei determinat a salvar el seu regne. I al costat d'ell cavalca Alana, amb l'esperança de trobar al seu fill desaparegut i el desafiament de narrar, sense saber-ho, la primera peregrinació “jacobea” de la Història.

«Em dic Alana. Per les meves venes corre sang astur i sang goda. Serveixo a don Alfonso el Magne, rei d'Astúries. Els meus ulls cansats han vist horrors sense conte, però abans de tancar-se per sempre tal vegada puguin contemplar el lloc on reposa l'apòstol Santiago»

Unes relíquies misterioses, una destinació incerta, un viatge que asseurà els fonaments del camí més famós de la cristiandat.

 

Catalán